Σύμφωνα με πληροφορίες, η επερχόμενη ναυαρχίδα της LG που θα έχει την ονομασία G7 διαθέτει οθόνη M+ LCD, με πάνελ RGBW που υποτίθεται ότι μειώνει σημαντικά τη κατανάλωση –κατά 35%- χάρη στην ύπαρξη και λευκού χρώματος εικονοστοιχείων.

Η οθόνη του LG G7 θα διαθέτει εγκοπή, όπως άλλωστε δείχνει και το γυάλινο πάνελ που διέρρευσε αλλά και τα CAD-based renderings που κυκλοφόρησαν. Στο σημείο που υπάρχει η εγκοπή βρίσκεται η εμπρόσθια κάμερα, ο ambient light sensor και το ακουστικό ενώ από άποψη μεγέθους του πάνελ, κατά πάσα πιθανότητα έχουμε να κάνουμε με οθόνη με αναλογία πλευρών 19:9 κοντά στις 6,0 ίντσες.

Όπως συμβαίνει επίσης με τις περισσότερες συσκευές Android, το LG G7 θα διαθέτει ένα μικρό “πηγούνι” στο κάτω μέρος της πρόσοψης. Στη κάτω πλευρά, πλάι στην υποδοχή USB Type-C βρίσκεται και υποδοχή 3.5mm για ακουστικά.

Οι διαστάσεις της συσκευής που διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο και dual-glass design κατά πάσα πιθανότητα είναι 153,2 x 71,9 x 8,2 χιλιοστά –μαζί με το εξόγκωμα της κάμερας φτάνει τα 8.5 χιλιοστά. Θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 845 SoC σε συνδυασμό με 4GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου (περιμένουμε και ένα μοντέλο “Plus” με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου).

Το LG G7 θα διαθέτει διπλή κύρια κάμερα με δύο αισθητήρες στα 16 Megapixels με διάφραγμα f:/1.5 όπως συμβαίνει με τα Galaxy S9 και S9+ αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουμε να κάνουμε με μία “variable aperture” λύση.

5ac266febcd8e_G71.jpg.7839f3b9736c793cb4d5a98e7235f6e2.jpg

Η νέα συσκευή της LG πρόκειται να αποτελέσει ένα μέσο προώθησης της τεχνολογίας Τεχνητής Νοημοσύνης της LG, και θα διαθέτει συγκεκριμένο πλήκτρο για την ενεργοποίηση του ψηφιακού βοηθού της εταιρείας ενώ θα δίνεται έμφαση στα Q Voice και Q Lens. Στα τέλη Απριλίου περιμένουμε την ανακοίνωση του LG G7.

* Να σημειωθεί πως τόσο στη κεντρική εικόνα του άρθρου όπως και στο βίντεο έχουμε να κάνουμε με "concepts" που υποτίθεται ότι μοιάζουν με το κανονικό προϊόν.

GSMArena

  • Like 2