Ανακατατάξεις έγιναν πρόσφατα στο τμήμα κινητής της LG, με την Νοτιοκορεάτικη εταιρεία να αντικαθιστά τον υπεύθυνο της Mobile Communications με στόχο να βελτιώσει τα πράγματα και να καταστήσει την επιχείρηση επικερδή.

Οι ανακατατάξεις και οι αλλαγές είχαν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει το λανσάρισμα του LG G7, και στη θέση του, στην έκθεση Mobile World Congress 2018 να εμφανιστεί το ανανεωμένο V30s ThinQ. Το “ThinQ” στην ονομασία αντιπροσωπεύει όλα τα νέα χαρακτηριστικά AI (Τεχνητής Νοημοσύνης) που έχει αναπτύξει η LG, και σύμφωνα με τον γνωστό leakster @evleaks, η νέα ναυαρχίδα της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας θα ονομάζεται LG G7 ThinQ.

Τελευταία επίσης κυκλοφόρησε η φήμη πως οι κάτοχοι του LG G6 θα λάβουν επίσης όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης στη συσκευή τους, με την αναβάθμιση του λογισμικού να πραγματοποιείται κάποια στιγμή μέσα στον Ιούνιο.

Όσον αφορά στο hardware, έχουν κυκλοφορήσει φήμες που θέλουν τη συσκευή της LG να κάνει χρήση dual-glass σχεδιασμού με μεταλλικό πλαίσιο και να μη κυκλοφορεί με οθόνη OLED, αλλά με τεχνολογίας M+ LCD και με εγκοπή στο πάνω μέρος.

Στο εσωτερικό του περιμένουμε το Qualcomm Snapdragon 845 SoC σε συνδυασμό με 4GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου (λέγεται πως θα κυκλοφορήσει και “Plus” έκδοση με 6GB RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου).

G7.jpg.fc5d56aafd80827d24fd57c341f25ae1.jpg

GSMArena