Η LG επιβεβαίωσε πρόσφατα πως η τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας που έκανε πρόσφατα την εμφάνιση της με το ανανεωμένο V30s ThinQ θα βρίσκεται και στην επερχόμενη ναυαρχίδα της, G7.

Το κορυφαίο κινητό της G-Series πρόκειται να ανακοινωθεί στις 2 Μάϊου στη Ν. Υόρκη και μία μέρα μετά στη Σεούλ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η “Empathic AI” στο G7 ThinQ –έτσι χαρακτηρίζει η LG τη τεχνητή νοημοσύνης της, υποστηρίζοντας ότι σε ορισμένο βαθμό σκέφτεται σαν άνθρωπος- είναι καλύτερη από τη σημερινή (θα πρέπει να κυκλοφορήσει η συσκευή για να διαπιστώσουμε για ποιο λόγο είναι καλύτερη από αυτή του V30s).

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε διάφορους χρωματισμούς, και πιο συγκεκριμένα σε "Aurora Black," "Platinum Grey," "Moroccan Blue," "Moroccan Blue (Matte)" και "Raspberry Rose”.

Σύμφωνα με φήμες η συσκευή θα διαθέτει οθόνη 6,1 ιντσών M+ LCD RGBW με ανάλυση QHD+ και αναλογία πλευρών 19:9 που θα διαθέτει εγκοπή (notch). Στο εσωτερικό του περιμένουμε να βρίσκεται το Qualcomm Snapdragon 845 SoC σε συνδυασμό με 6GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

5accefb568c5b_G77.jpg.d21e4ee6b753534b8becac0329bd4725.jpg

Engadget