Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τον διάδοχο του LG G7 ThinQ ωστόσο χάρη σε μία ακόμα διαρροή, μπορούμε να σχηματίσουμε μία πρώτη εικόνα για την εμφάνιση της επερχόμενης ναυαρχίδας της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας.

Μία σειρά από εικόνες που βρέθηκαν στην κατοχή του Evan Blass (@evleaks) και ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν από κάθε πλευρά το επερχόμενο G8 ThinQ, το οποίο φαίνεται πως έχει πολλές ομοιότητες με τον προκάτοχο του. Η συσκευή φαίνεται να διαθέτει μεγάλη οθόνη με εγκοπή για την εμπρόσθια κάμερα ενώ παρατηρούμε ότι οι κάμερες στο πίσω μέρος βρίσκονται σε οριζόντια διάταξη και συνοδεύονται από ένα φλας τύπου LED ενώ από το πίσω μέρος δεν απουσιάζει και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η εμπρόσθια κάμερα, όπως αποκάλυψε και η εταιρεία βασίζεται σε έναν αισθητήρα ToF (Time-of-Flight) της Infineon, και επομένως περιμένουμε από την συσκευή να διαθέτει ένα ασφαλές σύστημα αναγνώρισης προσώπου καθώς και δυνατότητες επαυξημένης πραγματικότητας, ενώ ο χρήστης της συσκευής θα έχει την δυνατότητα να ελέγξει διάφορες λειτουργίες της με χειρονομίες.

Στην αριστερή πλευρά παρατηρούμε ότι διαθέτει δύο πλήκτρα για την αυξομείωση της έντασης του ήχου καθώς και ένα ακόμη για την ενεργοποίηση του Google Assistant κατά πάσα πιθανότητα. Στην δεξιά, υπάρχει το «συρταράκι» με τις υποδοχές για τις κάρτες SIM και microSD καθώς και το πλήκτρο για την ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση της συσκευής. Στο κάτω μέρος, εκτός από τις οπές του ηχείου και την υποδοχή USB-C υπάρχει και μία υποδοχή 3.5mm για headphones.  

Από άποψη χαρακτηριστικών, περιμένουμε το νέο LG G8 ThinQ να διαθέτει οθόνη τεχνολογίας OLED 6,1' ιντσών ανάλυσης 3140 x 1440 pixels και να βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 855 SoC σε συνδυασμό με 6GB RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Παλαιότερα, είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η επερχόμενη ναυαρχίδα της LG θα διαθέτει δεύτερη οθόνη. Αν και στις εικόνες παραπάνω δεν διακρίνεται κάτι τέτοιο, λέγεται πως η δεύτερη οθόνη θα έρθει με την μορφή ενός αξεσουάρ-attachment, που θα «κουμπώνει» στην συσκευή. Η LG αναμένεται να παρουσιάσει το νέο G8 ThinQ αλλά και άλλες συσκευές και αξεσουάρ σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει λίγο πριν ανοίξει τις πύλες της η έκθεση στο MWC 2019 (Mobile World Congress). Όπως κάθε χρόνο, θα είμαστε εκεί και θα σας την παρουσιάσουμε σε σχετικό hands-on video.

Engadget