Μία συσκευή που δεν περιμέναμε να δούμε στο περίπτερο της δημοφιλούς Νοτιοκορεάτικης εταιρείας στην έκθεση CES ήταν ένα οικιακό σύστημα «παρασκευής» μπύρας! 

Το LG HomeBrew, που βραβεύτηκε μάλιστα με το CES Innovation Award, καθιστά την διαδικασία παραγωγής μπύρας απλή υπόθεση στο σπίτι χάρη στις κάψουλες μίας χρήσης –που περιέχουν όλα τα απαραίτητα υλικά για την ζύμωση μπύρας όπως βύνη, λάδι, αρώματα και μαγιά- και σε έναν βελτιστοποιημένο αλγόριθμο που… ελέγχει την διαδικασία ζύμωσης.

Το σύστημα της LG, πέρα από το να αυτοματοποιεί την διαδικασία ζύμωσης, την ενανθράκωση, την «παλαίωση» ή τον καθαρισμό, παρέχει και μία εύχρηστη αυτοκαθαριζόμενη λειτουργία και απολύμανση με ζεστό νερό, διασφαλίζοντας ότι έχει γίνει ο απαραίτητος βιολογικός καθαρισμός πριν ξεκινήσετε να παρασκευάζετε την δεύτερη παρτίδα.

Το σύστημα HomeBrew δίνει στον χρήστη την δυνατότητα να παράγει διαφορετικά είδη μπύρας στο σπίτι, όπως είναι η American IPA, η golden American Pale Ale, η English Stout, η Belgian-style Witbier και η ξηρή Czech Pilsner. Οι λάτρεις της μπύρας μπορούν να παράγουν με το σύστημα της LG έως και πέντε λίτρα μπύρας υψηλής ποιότητας σε περίπου δύο εβδομάδες ανάλογα με τον τύπο.

IMG_20190107_084459.jpg.b0a291c9e69b50324e7e851081bc91f7.jpg

  • Like 1