Στην έκθεση CES τον Ιανουάριο, η Nvidia υποσχέθηκε ότι πρόκειται να κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά περισσότερες οθόνες/ τηλεοράσεις που θα είναι συμβατές με τη τεχνολογία G-Sync και η LG λέει πως έχει «ήδη έτοιμα» αρκετά μοντέλα.

Η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία δήλωσε πως σύντομα μέσω μίας ενημέρωσης του firmware που πρόκειται να διαθέσει για τα μοντέλα 2019 των OLED τηλεοράσεων της θα προσθέσει υποστήριξη στο χαρακτηριστικό και υπόσχεται «smooth, tear-free immersion» στα συμβατά παιχνίδια PC. Με αυτό τον τρόπο, όπως λέει η εταιρεία εξασφαλίζεται μία ομαλή gaming εμπειρία χωρίς τρεμόπαιγμα ή άλλου τύπου αλλοιώσεις.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η απόλυτη αντίθεση και η εξαιρετικά ακριβής αναπαραγωγή χρωμάτων, σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό γρήγορο χρόνο απόκρισης και τον ρυθμό ανανέωσης των 120Hz καθιστούν τις νέες τηλεοράσεις OLED της LG την ιδανική πλατφόρμα για μία εξαιρετική εμπειρία gaming. Με το input lag να είναι ελάχιστα αντιληπτό, περίπου 6ms για περιεχόμενο 1440p στα 120Hz και 13ms για 4K περιεχόμενο στα 60Hz, οι OLED TVs της LG είναι οι καλύτερες τηλεοράσεις για gaming.

Επιπλέον, τα τελευταία μοντέλα τηλεοράσεων   OLED της LG υποστηρίζουν μια ποικιλία δημοφιλών εκδόσεων HDR που βελτιώνουν περαιτέρω την gaming εμπειρία. Οι χρήστες μπορούν να αναπαράγουν συμβατούς τίτλους σε HDR10 ή Dolby Vision (έως και 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο για Full HD περιεχόμενο) αξιοποιώντας τις   προδιαγραφές HDMI 2.1 (όπως είναι τα VRR ή Variable Refresh Rate και ALLM ή Auto Low Latency Mode). Για την ενίσχυση της εμπειρίας θέασης των χρηστών όταν παίζουν παιχνίδια ή παρακολουθούν περιεχόμενο με γρήγορες εναλλαγές, οι νέες OLED τηλεοράσεις υποστηρίζουν επίσης τις τεχνολογίας Dolby Atmos και Dolby TrueHD. 

Οι νέες OLED τηλεοράσεις της LG που είναι συμβατές με την NVIDIA G-SYNC, θα είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένες αγορές (μοντέλα 65/55E9,  77/65/55C9, 77/65/55Β9) μέσω αναβάθμισης λογισμικού τις επόμενες εβδομάδες.

dims.jpg.daaea0f84fb48beaa74e3ed0f0739276.jpg

  • Like 1