Με ενδιαφέρον αναμένεται κάθε παρουσίαση της LG στην έκθεση CES όπου και η νοτιοκορεατική εταιρεία παρουσιάζει τις νέες σειρές τηλεοράσεων της, με τη φετινή χρονιά να μην αποτελεί εξαίρεση.

Αναμενόμενα, η νέα σειρά OLED μοντέλων της εταιρείας είναι αυτή που τραβά τα βλέμματα, με την LG να έχει προχωρήσει σε σημαντικές βελτιώσεις, με κυρίαρχο πλεονέκτημα πάντα την κορυφαία ποιότητα εικόνας που προσφέρουν. Έτσι η νέα σειρά G1 στηρίζεται σε ένα νέο πάνελ με τη ονομασία OLED evo, και το οποίο αποτελεί «το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της τεχνολογίας OLED TV που προσφέρει βελτιωμένη φωτεινότητα για δυναμικές εικόνες με εκπληκτική λεπτομέρεια και ρεαλισμό».

Η σειρά OLED G1 της LG περιλαμβάνει μοντέλα 55, 65 και 75 ιντσών, μέσα στα οποία συναντάμε την 4η γενιά του A.I επεξεργαστή alpha9 για ακόμα καλύτερη επεξεργασία εικόνας και βέλτιστη ποιότητα ανάλογα με τη σκηνή που αναπαράγεται. Ως η κορυφαία πρόταση της νοτικορεατικής εταιρείας, κάθε μοντέλο της σειράς υποστηρίζει και ενσωματώνει μια σειρά από τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες όπως HDMI 2.1, VRR, G-Sync, Dolby Vision IQ, eARC, ALLM, Dolby Atmos και FreeSync. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στη λειτουργία Game Optimizer για καλύτερες επιδόσεις κατά το gaming με χρόνο απόκρισης 1 χιλιοστό του δευτερολέπτου. 

lg-oled-tv-lineup.jpg.247add9f63b3af0cb2185b712aeaf08f.jpg

Σε πιο οικονομικά προσιτά μονοπάτια βαδίζει η σειρά C1 της LG με επιλογές μεγέθους από 48 έως 83 ίντσες. Υποστηρίζει και αυτή μεταξύ άλλων τη δυνατότητα Gallery Stand, μια ελκυστική εναλλακτική λύση για την κομψή, επίπεδη βάση της Gallery Design για όσους επιθυμούν περισσότερη ευελιξία στον εσωτερικό σχεδιασμό του χώρου τους.

Όλα τα νέα OLED μοντέλα της LG υποστηρίζουν ακόμα το AI Sound Pro, για surround ήχο 5.1.2 αλλά και αυτόματη ένταση ήχου η οποία διασφαλίζει ένα σταθερό επίπεδο έντασης κατά την εναλλαγή μεταξύ καναλιών ή streaming εφαρμογών, φέρνοντας τη λύση σε ένα πρόβλημα που απασχολούσε για καιρό τους τηλεθεατές. 

Όλες οι σειρές τηλεοράσεων της LG για το 2021 «τρέχουν» την έκδοση 6.0 της πλατφόρμας webOS η οποία διαθέτει μια πλήρως επανασχεδιασμένη αρχική οθόνη καθώς και βελτιώσεις απόδοσης και λειτουργιών. 

  • Like 2