Η παρουσία της LG σε εκθέσεις τεχνολογίας πάντα συνοδεύεται από κάποιο περίεργο gadget, με την IFA 2022 να μην αποτελεί εξαίρεση αφού η νοτιοκορεατική εταιρεία παρουσίασε μια έξυπνη...παπουτσοθήκη.

Σύμφωνα με την LG, η νέα της πρόταση απευθύνεται σε millenials και Gen Z όπου βάσει εσωτερικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ασχολούνται αρκετά με την κουλτούρα απόκτησης ακριβών, επώνυμων, πολυτελών και limited-edition αθλητικών παπουτσιών. Οι "sneakerheads" όπως ονομάζονται, ίσως ψάχνουν μια λύση που όχι μόνο κάνει τα αγαπημένα τους παπούτσια να ξεχωρίζουν περισσότερο, αλλά τους παρέχει και την βέλτιστη φροντίδα. Αυτό προσφέρει η LG με τα Styler ShoeCase και ShoeCare, δύο προιόντα που έχουν σχεδιαστεί γι'αυτό ακριβώς το σκοπό.

Αρχικά το LG Styler ShoeCase είναι η πιο σύγχρονη παπουτσοθήκη που έχετε δει ποτέ, με διαφανές πάνελ, εξοικονομώντας χώρο, ανεβάζοντας επίπεδο όχι μόνο την αποθήκευση αλλά και την επίδειξη των παπουτσιών σας. Επιπλέον τα προστατεύει από την υγρασία και την υπεριώδη ακτινοβολία που αποχρωματίζει το ύφασμα , ενώ στις λειτουργίες στο εσωτερικό, περιλαμβάνεται η περιστροφή 360 μοιρών, με μοναδική σχεδίαση που καθιστά δυνατή την τοποθέτηση έως και τεσσάρων θηκών η μία πάνω στην άλλη. 

1808517114_LGStylerShoeCareShoeCase_03.JPG.1a3836b6d2b4d70aa7eafc0436101275.JPG

Το δεύτερο προιόν, το LG Styler ShoeCare χρησιμοποιεί την τεχνολογία TrueSteam της εταιρείας για να προσφέρει μια εμπειρία «ανανέωσης» για την διαχείριση των παπουτσιών. Αξιοποιεί επίσης τις απορροφητικές ιδιότητες του φίλτρου Zeo-Dry με ζεόλιθο για να απορροφά την υγρασία και να βοηθά στην απομάκρυνση των οσμών από τα υποδήματα. Επιπλέον, η νέα λύση LG Styler ShoeCare βελτιστοποιεί τη διαχείριση διαφόρων τύπων παπουτσιών, συμπεριλαμβανομένων δερμάτινων, σουέτ και αθλητικών υποδημάτων, με 10 διαφορετικά προγράμματα. Ανάλογα με τον τύπο και το ύφασμα του παπουτσιού, προσαρμόζεται ανάλογα η τεχνολογία TrueSteam για το σωστό φρεσκάρισμα του συγκεκριμένου τύπου παπουτσιού.  

Η LG κάνει αναφορά στην αθόρυβη λειτουργία αλλά και στο ότι μπορεί να φρεσκάρει έως και τέσσερα ζευγάρια παπούτσια σε μόλις 37 λεπτά (κανονικό πρόγραμμα), ενώ λειτουργεί με μόλις 35 ντεσιμπέλ, γεγονός που εξασφαλίζει αθόρυβη και αποτελεσματική απόδοση. Με την τεχνολογία Moving Nozzle™της LG, μπορεί ακόμα να στεγνώσει το εσωτερικό των παπουτσιών και μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα ανάλογα με το ύψος κάθε ζευγαριού. Τέλος, χάρη στη λειτουργία Dual Care System, οι χρήστες μπορούν να φρεσκάρουν δύο διαφορετικούς τύπους παπουτσιών (με διαφορετικές ανάγκες φροντίδας υφασμάτων) ταυτόχρονα.

Όπως έχουμε συνηθίσει, η LG δεν κάνει οποιαδήποτε αναφορά για το αν τελικά τα Styler ShoeCase και ShoeCare θα κυκλοφορήσουν στο εμπόριο, πόσο μάλλον και με τη τιμή. Σίγουρα πάντως δεν θα στοιχιματίζαμε σ'αυτό το ενδεχόμενο.

  • Like 2
  • Thanks 3
  • Confused 1
  • Sad 1