Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Android Police, το επερχόμενο smartphone της V-series της LG, που θα ονομάζεται –σύμφωνα με τον Evan Blass ή αλλιώς @evleaks- V40 ThinQ θα ενσωματώνει συνολικά πέντε κάμερες.

Οι δύο από αυτές θα βρίσκονται στην πρόσοψη για την υποστήριξη λειτουργίας πορτραίτου και διάφορων εφέ καθώς και την υποστήριξη depth-based αναγνώρισης προσώπου.

Οι υπόλοιπες τρεις κάμερες θα βρίσκονται στο πίσω μέρος για να προσφέρουν, μεταξύ άλλων, διάφορα εφέ που σχετίζονται με το βάθος πεδίου ή τη μεγέθυνση κ.ά.  Η πρώτη αναμένεται να είναι μία κανονική, στάνταρντ κάμερα, η δεύτερη πρόκειται να είναι ευρυγώνια ενώ η τρίτη παραμένει μυστήριο για την ώρα (ίσως να είναι τύπου telephoto).

Κατά τα άλλα, μπορείτε να περιμένετε μία αναβαθμισμένη έκδοση του G7 ThinQ που λανσαρίστηκε στις αρχές της χρονιάς, που θα κάνει χρήση μακρόστενης οθόνης –με εγκοπή ή αλλιώς “notch”- με αποκλειστικό hardware πλήκτρο για τον Google Assistant, με Qualcomm Snapdragon 845 SoC και με Quad DAC για βελτιωμένη ποιότητα ήχου. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων επίσης πρόκειται να βρίσκεται στο πίσω μέρος, οπότε δεν περιμένουμε κάποια “in-display” λύση, τουλάχιστον για την ώρα. Φήμες κάνουν λόγο για κυκλοφορία στο τέλος του Καλοκαιριού ή στις αρχές του Φθινόπωρου.

Engadget