Παρά τις επαναλαμβανόμενες υποσχέσεις για αλλαγές από τη Google και από τους συνεργάτες της στον τομέα του hardware, οι αργές και λιγοστές αναβαθμίσεις είναι ο κανόνας σε ότι αφορά τις νέες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος για φορητές συσκευές της Google, Android.

Για να αποτελέσει εξαίρεση, η LG ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας ενός νέου Κέντρου Αναβάθμισης Λογισμικού στη Νότια Κορέα, με στόχο να προσφέρει στους πελάτες της ταχύτερες και εγκυρότερες αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος των smartphones της LG.

Το νέο Κέντρο Αναβάθμισης Λογισμικού βρίσκεται στις εγκαταστάσεις Έρευνας και Ανάπτυξης της LG στο Magok-dong, στη Δυτική Σεούλ, και όπως αναφέραμε θα επικεντρωθεί στο “να παρέχει στους πελάτες της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο ένα ταχύτερο, επικαιροποιημένο λειτουργικό σύστημα καθώς και ταχύτερες και καλύτερες αναβαθμίσεις λογισμικού.  

Μια από τις πρώτες εργασίες που θα αναλάβει το νέο Κέντρο Αναβάθμισης Λογισμικού της LG θα είναι το Android Oreo για το LG G6 το επόμενο διάστημα, ξεκινώντας από τη Ν.Κορέα και στη συνέχεια θα επεκταθεί και σε άλλες αγορές. Αν και η πρωτοβουλία Project Treble της Google θα βοηθήσει αρκετές εταιρείες, ενδεχομένως οι ταχύτερες αναβαθμίσεις και ενημερώσεις λογισμικού να αποτελέσουν ένα χρήσιμο εργαλείο και μία πρόσθετη βοήθεια ώστε η LG να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στην αγορά.

  • Like 1
  • Thanks 1