Μπορεί για την CES να έχουμε ακόμα δύο μήνες, από τώρα ωστόσο έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν νέα ή φήμες για τα προϊόντα που θα κάνουν ντεμπούτο στην έκθεση που όπως κάθε χρόνο πραγματοποιείται τον Ιανουάριο στο Λας Βέγκας, στην πολιτεία της Νεβάδα των ΗΠΑ. 

Η LG θα είναι ένας από τους κατασκευαστές που θα παρουσιάσουν νέα προϊόντα στη CES και ένα από αυτά θα είναι μία τηλεόραση τεχνολογίας OLED που… τυλίγεται σε ρολό (Rollable OLED TV).

Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα Engadget που ισχυρίζεται ότι είχε πρόσβαση σε εσωτερικά έγγραφα της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας, τα πρωτότυπα μοντέλα της LG Display που βλέπαμε κατά καιρούς πρόκειται να έχουν «πρωταγωνιστικό ρόλο» στο περίπτερο της εταιρείας στην έκθεση CES. Επιπλέον, υπάρχει περίπτωση να δούμε ένα από αυτά τουλάχιστον να κυκλοφορεί στην αγορά του χρόνου.

Στο Engadget επίσης ισχυρίζονται ότι η LG σκοπεύει του χρόνου να πραγματοποιήσει επίδειξη ενός «foldable phone», όπως πρώτος αποκάλυψε ο Evan Blass. Άγνωστο ποια μορφή ή form factor θα έχει η συσκευή, ωστόσο με την Samsung να έχει στόχο επίσης την παρουσίαση ενός «foldable phone» αναμένεται να έχουμε ανταγωνισμό, που μόνο καλό θα κάνει  για τη συγκεκριμένη κατηγορία συσκευών (ώστε να εξελιχθεί ταχύτερα) και στους καταναλωτές (καλύτερα, πιο προηγμένα, οικονομικότερα προϊόντα μεταξύ άλλων).

492152412_LGCES2.jpg.b64f70f0342246fe6e8c68813359c0bd.jpg

Όλα τα προϊόντα της LG επίσης που θα παρουσιαστούν στην έκθεση CES, από ρομπότ μέχρι πλυντήρια και ψυγεία, θα αποτελούν μέρος του μεγαλύτερου σχεδίου της γνωστού και ως «ThinQ» (AI).

Engadget