Λαμβάνοντας υπόψη ότι το G6 παρουσιάστηκε πέρυσι στο MWC (Mobile World Congress) θα περίμενε κάποιος ότι η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα παρουσίαζε τη νέα έκδοση του φέτος την ίδια περίοδο όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει από ότι φαίνεται.

Στο MWC πρόκειται να δούμε πάντως μία περισσότερο εξελιγμένη και AI-infused έκδοση του V30, που θα ονομάζεται κατά πάσα πιθανότητα V30s. Ο γνωστός και αξιόπιστος leakster, Evan Blass (@evleaks) του Venture Beat αναφέρει πως η συσκευή ενδεχομένως να μην ονομαστεί G7 και πως για την ώρα έχει την κωδική ονομασία “Judy”.

Θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 845 SoC που θα συνοδεύεται από 4GB RAM και από 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου ενώ θα υπάρξει και έκδοση, κατά πάσα πιθανότατα “plus” ή “s” με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. 

Η ναυαρχίδα της LG θα διαθέτει οθόνη 6,1 ιντσών με αναλογία πλευρών 18:9 που θα είναι HDR10-capable και θα διαθέτει φωτεινότητα 800-nits. Η οθόνη θα κάνει χρήση της τεχνολογίας MLCD+ της LG που καταναλώνει 35% λιγότερη ενέργεια από ότι οι οθόνες της στάνταρντ τεχνολογίας LCD IPS. Το πάνελ επίσης αναμένεται να διαθέτει RGBW subpixel matrix, με το “W” να αναφέρεται σε λευκού χρώματος subpixel.  

Η συσκευή επίσης αναμένεται να διαθέτει διπλή κύρια κάμερα που θα βασίζεται σε δύο αισθητήρες 16 Megapixels και θα διαθέτει σύστημα φακών f/1.6 με γυάλινα οπτικά στοιχεία. Επίσης πρόκειται να αντέχει στη σκόνη και στο νερό (IP68) και θα καλύπτει στρατιωτικές προδιαγραφές όσον αφορά στην αντοχή του. Επίσης θα διαθέτει στερεοφωνικά, “Boombox” ηχεία, ασύρματη φόρτιση και AI-powered camera.

G7.jpg.70a7d5cca1e5f3707c6aff1a50e4e730.jpg

GSMArena