Η κορεατική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η σχετική με τις πλατφόρμες της Apple ενημέρωση θα διατεθεί και στα μοντέλα της από το 2018.

Η LG επιβεβαίωσε ότι τα μοντέλα των OLED και Super UHD τηλεοράσεών της από το 2018, υποστηρίζουν πλέον την εφαρμογή Apple TV, προσθέτοντας παράλληλα ότι κάτι αντίστοιχο θα συμβεί σύντομα και με τα μοντέλα UHD. Επιπρόσθετα και πάλι σε ό,τι αφορά τις τηλεοράσεις LG του 2018, μέσα στη χρονιά θα προστεθεί μέσω ενημέρωσης υποστήριξη για τα Apple AirPlay 2 και HomeKit.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε η ίδια η LG μέσω Twitter, ανακουφίζοντας αρκετούς καταναλωτές οι οποίοι είχαν επενδύσει σε προ διετίας τηλεοράσεις της -οι σχετικές ενημερώσεις καλύπτουν την πλήρη γκάμα μοντέλων των 2019 και 2020. Θυμίζουμε ότι η εταιρεία πριν από περίπου μία εβδομάδα, είχε αναφέρει ότι δεν επρόκειτο να προσθέσει τις ανωτέρω λειτουργίες στα μοντέλα της που κυκλοφόρησαν πριν το 2019, προκαλώντας αντιδράσεις. Ακολούθησε αλλαγή πλεύσης με το σχετικό tweet μάλιστα να διαγράφεται.

Το Apple AirPlay 2 επιτρέπει στους κατόχους συσκευών iOS να streamάρουν περιεχόμενο από τις mobile συσκευές τους ασύρματα στην τηλεόρασή τους, ενώ το HomeKit κάνει την τηλεόραση μέλος του οικοσυστήματος smart home της Apple.

  • Like 3
  • Thanks 2