Την είδαμε αρχικά πριν περίπου 2 χρόνια, όμως μετά από καθυστερήσεις η LG είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει την πρώτη τηλεόραση που «ξετυλίγεται» και η οποία έρχεται με τιμή φωτιά.

Η αρχή θα γίνει στη Νότιο Κορέα από τον επόμενο μήνα, με τιμή $87.000 κάτι που μεταφράζεται σε 74.000 ευρώ. Η LG Signature OLED R όπως είναι η πλήρης ονομασία του μοντέλου, στηρίζεται φυσικά στην OLED τεχνολογία, έχει διαστάσεις 65 ιντσών και 4Κ ανάλυση. Όπως είχαμε δει από κοντά τον Ιανουάριο του 2018 όταν και η LG παρουσίασε σε πρωτότυπη μορφή την τηλεόραση στην έκθεση CES, ολόκληρο το panel της τηλεόρασης έχει τη μοναδική ικανότητα να «εξαφανίζεται» μέσα στη βάση η οποία χρησιμοποιείται και ως μια μεγάλη μπάρα ήχου. Αντίστοιχα με το πάτημα ενός κουμπιού, το πάνελ «ξετυλίγεται» και εμφανίζεται σταδιακά μέχρι να κλειδώσει στην πλήρη θέση της, μια διαδικασία η οποία ολοκληρώνεται σε 10 δευτερόλεπτα. 

Μία από τις λειτουργίες της LG OLED R είναι αυτή που αφήνει ένα μέρος της τηλεόρασης να εμφανίζει χρήσιμες πληροφορίες όπως τον καιρό ή διάφορες ειδήσεις. Υποστηρίζει HDMI 2.1 ενώ διαθέτει συμβατότητα με Google Assistant, Apple HomeKit και Amazon Alexa και ήχο Dolby Atmos.

Για την ώρα δεν υπάρχει οποιαδήποτε ενημέρωση για κυκλοφορία της LG Signature OLED R 65" στην Ευρώπη ή στην αμερικανική αγορά. 

  • Like 1
  • Thanks 2