Η LG ήθελε να “διαφημίσει” από τώρα την οθόνη της επερχόμενης ναυαρχίδας της, V30, και για αυτό έδωσε στην δημοσιότητα μία φωτογραφία που αποκαλύπτει το κάτω τμήμα της πρόσοψης του κινητού.

Το νέο LG V30 θα διαθέτει κυρτό προστατευτικό γυαλί στην πρόσοψη ενώ η οθόνη, αν δεν πρόκειται για οφθαλμαπάτη, θα είναι κυρτή στις άκρες –αν και όχι τόσο έντονα όσο στα Galaxy S8 και S8+ ή όπως στο επερχόμενο Galaxy Note8.

 

Η οθόνη θα είναι P-OLED, και αυτό σημαίνει ότι το πάνελ βρίσκεται πάνω από πλαστικό υπόστρωμα και όχι πάνω από εύθραυστο γυάλινο υπόστρωμα. Αυτό σημαίνει ότι η οθόνη ενδέχεται να μην υποστεί ζημιά ακόμη και αν σπάσει το προστατευτικό γυαλί που θα είναι τύπου Gorilla Glass 5. Η τεχνολογία επίσης δίνει τη δυνατότητα στην LG εφόσον το θελήσει να “καμπυλώσει” την οθόνη στις άκρες.

 

Το LG V30 θα διαθέτει 18:9 οθόνη FullVision με 20% και 50% μικρότερα περιθώρια στο πάνω και κάτω τμήμα της πρόσοψης αντίστοιχα. Η LG μάλιστα αποφάσισε να απομακρύνει το λογότυπο της από το κάτω μέρος της πρόσοψης στη νέα της κατασκευή και να το μεταφέρει στο πίσω μέρος. Περιμένουμε η οθόνη να διαθέτει ανάλυση 1440 x 2880 pixels.

 

Η συσκευή επίσης υποστηρίζει HDR10 για αναπαραγωγή περιεχομένου με βαθύτερα μαύρα, υψηλότερες αντιθέσεις, ευρύτερη χρωματική γκάμα και σε καλύτερα framerates. Το LG V30 που αναμένεται να παρουσιαστεί στα πλαίσια της έκθεσης IFA, στο Βερολίνο θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 835 SoC και θα διαθέτει 4GB RAM και dual-camera setup στο πίσω μέρος. Φήμες επίσης κάνουν λόγο για διάφραγμα f/1.6 στην περίπτωσης της μίας από τις δύο κάμερες.

 

Λίγο μετά το σχετικό, για την οθόνη POLED, δελτίου τύπου της LG, διέρρευσε και το πρώτο render της συσκευής, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

 


gallery_286955_4112_27450.jpg

 


Link.png Site: GSMArena
Link.png Site: GSMArena