Η νέα οθόνη 4K της LG μπορεί να αναλάβει διπλό ρόλο αν εργάζεστε από το σπίτι και δεν έχετε την ενέργεια (ή τον χώρο) για ένα διάλειμμα στον… καναπέ για binge-watching.

Το νέο Smart Monitor της LG με την ονομασία 32SQ780S έχει τιμή $499 στις ΗΠΑ και έχει διαγώνιο 31,5 ιντσών, ανάλυση 4K και ενσωματωμένο USB-C hub με όλες τις απαραίτητες θύρες για την τροφοδοσία του φορητού υπολογιστή σας και τη σύνδεση περιφερειακών. Επιπλέον, διαθέτει βάση «desk-mounting» τύπου Ergo που ρυθμίζεται με ποικίλους τρόπους και είναι παρόμοια με αυτή που υπάρχει στην οθόνη DualUp της εταιρείας με τον ασυνήθιστο form factor.

Αυτό που κάνει τo LG Smart Monitor να μοιάζει περισσότερο με τηλεόραση είναι ότι τρέχει το webOS ακριβώς όπως και οι έξυπνες τηλεοράσεις LG (προσφέροντας υποστήριξη στα Apple AirPlay 2 και HomeKit) και είναι συμβατή με το Bluetooth τηλεχειριστήριο Magic της εταιρείας (αν και δυστυχώς πωλείται χωριστά). Χάρη στην υποστήριξη του webOS, οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν εφαρμογές όπως για παράδειγμα το Netflix app ενώ υποστηρίζονται και υπηρεσίες cloud gaming καθώς υπάρχει το GeForce Now στο κατάστημα webOS. Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα επίσημη εφαρμογή Xbox Game Pass ή οι εφαρμογές παραγωγικότητας του Office στο webOS, όπως συμβαίνει με το παρόμοιας φιλοσοφίας M8 Smart Monitor της Samsung.  

lg_smart_monitor_stand.webp

Σε σύγκριση με την οθόνη της LG, το M8 Smart Monitor της Samsung έχει επίσης διαγώνιο 32 ιντσών και ρυθμιζόμενη βάση, ενσωματωμένα ηχεία, την ίδια ανάλυση και παρόμοιο ρυθμό ανανέωσης (60 Hz ενώ το Smart Monitor της LG υποστηρίζει 65 Hz) ωστόσο η οθόνη της LG στερείται υποστήριξης HDR. Επιπλέον, η οθόνη της Samsung έχει στη συσκευασία της και ένα τηλεχειριστήριο παρόμοιου τύπου με αυτό που προσφέρει με τις τηλεοράσεις της.

DZ_15.jpg

Η οθόνη της LG διαθέτει δύο υποδοχές HDMI (μία με eARC/ARC), μια υποδοχή USB-C με παροχή ισχύος 65 W για φορητό υπολογιστή, τρεις θύρες USB 2.0 για περιφερειακά και ενσωματωμένο Ethernet. Δεν υπάρχουν θύρες USB 3.0 ή ενσωματωμένη κάμερα web επίσης. Λάβετε υπόψη σας, ότι δεν προσφέρει επιλογή επιτραπέζιας τοποθέτησης όπως με μία παραδοσιακή βάση. Αν και δεν είναι η πλουσιότερη σε χαρακτηριστικά «έξυπνη οθόνη» εντούτοις στοιχίζει $499, όταν η M8 της Samsung στοιχίζει $200 περισσότερα. 

  • Like 1
  • Thanks 1