Πριν από μερικές μέρες, η Logitech ανακοίνωσε το πρώτο της TKL (ten-key-less) μηχανικό πληκτρολόγιο για gaming, το οποίο ενσωματώνει τους δικούς της μηχανικούς διακόπτες Romer-G, φωτισμό backlight RGB καθώς και την βάση για την εφαρμογή διαχείρισης Arx.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι νέοι δικοί της μηχανικοί διακόπτες Romer-G προσφέρουν 25% ταχύτερο actuation σε σύγκριση με τα τυπικά μηχανικά keyboards. Το νέο πληκτρολόγιο της εταιρείας G410 Atlas Spectrum TKL αποτελεί στην ουσία μία μικρότερου μεγέθους έκδοση του G910 Orion Spark και είναι το πρώτο TKL gaming keyboard της Logitech. Είναι σχεδιασμένο για gamers που επιθυμούν ένα high-end αλλά “portable” πληκτρολόγιο, ενώ είναι και το δεύτερο της Logitech που διαθέτει φωτισμό RGB.

 

Το νέο G410 Atlas Spectrum TKL διαθέτει μία αφαιρούμενη βάση στο πάνω εμπρόσθιο τμήμα του πληκτρολογίου, που κατασκευάστηκε για το Logitech Arx Control, μία εφαρμογή για συσκευές iOS ή Android, που μόλις συνδεθούν μπορούν να δείχνουν πληροφορίες από το σύστημα και από το παιχνίδι, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο και άλλων περιφερειακών G της Logitech. Οι διαστάσεις του πληκτρολογίου είναι 185,2 x 390 x 35,5 χιλιοστά και ζυγίζει 830 γραμμάρια. Το κόστος του είναι $129,99.

 

 

Link.png Site: Fudzilla