To τμήμα gaming της Logitech ανακοίνωσε δύο νέα premium headsets που δεν προορίζονται μόνο για κονσόλες και για PCs, αλλά και για home theater setups ή φορητές συσκευές.

Με την ονομασία G633 και G933 Artemis Spectrum, τα headphones διαθέτουν οδηγούς Pro-G και υποστηρίζουν ήχο 7.1 Dolby Surround. Είναι τα πρώτα headphones που προσφέρουν τόσο Dolby όσο και DTS Headphone:X surround επιλογές για τους gamers.

Τα δύο headsets της Logitech διαθέτουν τρία προγραμματιζόμενα πλήκτρα (G Keys), τα οποία ο χρήστης μπορεί να προγραμματίσει μέσω του Logitech Gaming Software. Το λογισμικό επίσης επιτρέπει την ρύθμιση του equalizer καθώς και την δημιουργία ηχητικών προφίλ για παιχνίδια, μουσική ή ταινίες. Άλλες δυνατότητες παραμετροποίησης αφορούν στον φωτισμό RGB, με δυνατότητα επιλογής χρώματος από 16,8 εκατομμύρια επιλογές.

Τα δύο νέα headsets της Logitech θα είναι διαθέσιμα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με τιμή $149,99 (G633) και $199,99 (G933). Να αναφέρουμε ότι το G633 είναι ενσύρματο, ενώ το G933 μπορεί να μετατραπεί και σε ασύρματο.

https://www.youtube.com/watch?v=v5duJ-jk2vM

https://www.youtube.com/watch?v=GCXQd_10yxI

Link.png Site: SlashGear