Πλησιάζοντας την 26η Οκτωβρίου, την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 8, όλο και περισσότεροι κατασκευαστές ανακοινώνουν νέα προϊόντα που είναι κυρίως συμβατά με το νέο γραφικό περιβάλλον των Windows. Η Logitech ανακοίνωσε σήμερα 2 νέα ποντίκια και ένα εξωτερικό trackpad τα οποία κάνουν πολύ πιο εύκολη την πλοήγηση στα Windows 8.

Το πρώτο είναι το Zonte Touch Mouse T400 έχει το κλασσικό σχεδιασμό ενός ποντικιού με τη διαφορά ότι ενσωματώνει στο πάνω μέρος του μια μικρή επιφάνεια αφής η οποία αναγνωρίζει τις κινήσεις του δακτύλου σας προς 4 κατευθύνσεις (μπροστά, πίσω, αριστερά, δεξιά). Με κλικ στο πάνω μέρος έχετε άμεση πρόσβαση στην νέα οθόνη Start ενώ με κλικ στο κάτω μέρος μπορείτε να κάνετε εναλλαγή προγραμμάτων που τρέχουν ήδη στον υπολογιστή σας.

 

logitechzonetouchmouset.jpg

 

Το Touch Mouse T620 διαθέτει όμορφο σχεδιασμό και ολόκληρη η επιφάνεια του υποστηρίζει χειρισμό με την αφή. Με διπλό κλικ με το ένα δάκτυλο βρίσκεστε στο νέο περιβάλλον των Windows 8 ενώ η ίδια κίνηση αλλά με 2 δάκτυλα σας μεταφέρει αμέσως στο desktop. Επιπλέον το Logitech Touch Mouse T620 υποστηρίζει τα gestures των Windows 8 για την εμφάνιση της charm bar και την εναλλαγή μεταξύ των ανοιχτών εφαρμογών.

 

t620touchmouse.jpg

 

Τέλος το TouchPad T650 είναι η δεύτερη προσπάθεια της Logitech στα touchpads και η γυάλινη επιφάνεια του εντοπίζει με ακρίβεια τη θέση των δακτύλων μας ενώ η αριστερή και δεξιά του γωνία μιμούνται το αριστερό και δεξί κλικ ενός ποντικιού. Το Logitech TouchPad T650 το οποίο περιέχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, υποστηρίζει επίσης όλα τα γνωστά gestures των Windows 8 όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

 

t650bty.jpg

 

Όλα τα νέα περιφερειακά της Logitech θα κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα με τιμή $49,99 για το Zone Touch Mouse T400, $69.99 για το Touch Mouse T620 και $79.99 για το TouchPad T650.

 

 

Link.png Site: engadget.com