Τα πρώτα προϊόντα μετά τον επαναπροσδιορισμό της Logitech, είναι η οικογένεια προϊόντων Logi BLOK, που αποτελείται από τρία προϊόντα για iPad, τα Logi BLOK Protective Shell, Logi BLOK Potective Case και Logi BLOK Protective Keyboard Case.

Η Logi λέει πως η οικογένεια BLOK σχεδιάστηκε με γνώμονα να προσφέρει την προστασία που συνήθως προσφέρουν οι ογκώδεις προστατευτικές θήκες βγάζοντας ωστόσο τον χαρακτηρισμό “ογκώδεις” από την πρόταση. Και οι τρεις θήκες έχουν σχεδιαστεί για καθημερινή χρήση και κατασκευάστηκαν για να προστατεύουν τις συσκευές από πτώσεις.

 

Διαθέτουν ισχυρές γωνίες (με δομή που απορροφάει τους κραδασμούς και τα χτυπήματα) που υπόσχονται να κρατούν συσκευές όπως τα iPad ασφαλή, ακόμα και από πτώσεις από 1,8 μέτρα.


gallery_286955_2203_2538.jpg

 

gallery_286955_2203_18854.jpg

 

Η θήκη BLOK Protective Shell προσφέρει προστασία σε όλη την περίμετρο του iPad. Η θήκη BLOK Protective Case έχει ένα stand που μπορεί να ρυθμιστεί σε διάφορες γωνίες ενώ η λύση BLOK Protective Case έχει ένα αποσπώμενο ασύρματο πληκτρολόγιο που αναλαμβάνει και τον ρόλο της προστασίας της οθόνης. Και οι τρεις θήκες που ανακοινώθηκαν θα διατεθούν τον Αύγουστο και θα κυκλοφορήσουν τόσο για το iPad Air 2 όσο και για το iPad mini.

 

 

Link.png Site: Slashgear