Η Logitech ανακοίνωσε δύο νέα ηχεία στη σειρά Ultimate Ears που έχουν τις ονομασίες Blast και Megablast.

Αν και εξωτερικά μοιάζουν σαν ελαφρώς επανασχεδιασμένα Boom 2 και Megaboom, πρόκειται για δύο νέα μέλη στην οικογένεια που ενσωματώνουν την ψηφιακή βοηθό Alexa όπως συμβαίνει και στη σειρά συσκευών της Amazon, Echo.

 

Τα δύο νέα “έξυπνα” 360⁰ ηχεία της Logitech χρησιμοποιούν μία σειρά από far-field μικρόφωνα για να μπορούν να ακούσουν τις εντολές ή τις ερωτήσεις σας όταν πείτε τη “μαγική λέξη” ακόμα και όταν ακούγεται μουσική.

 

Όπως περιμένατε, και τα δύο ηχεία διαθέτουν WiFi και είναι απαραίτητο να παραμείνουν συνδεδεμένα στο Internet για να λειτουργήσει η Alexa, αν και μπορούν να λειτουργήσουν και χωρίς να είναι συνδεδεμένα στο Internet σαν απλά ηχεία τεχνολογίας Bluetooth. Εκτός από την Alexa, ο χρήστης με την αγορά των ηχείων της Logitech θα λάβει εντελώς δωρεάν συνδρομή τριών μηνών στη συνδρομητική υπηρεσία μουσικής Amazon Music. Επίσης λειτουργούν με τα iHeartRadio και TuneIn και αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να συνδεθούν με το κινητό σας για την αναπαραγωγή μουσικής, παρά μπορούν να “στριμάρουν” τα πάντα από το cloud.

 

Κατά τα άλλα, πρόκειται για δύο ηχεία που δεν διαφέρουν από τα άλλα Ultimate Ears της εταιρείας, προσφέροντας πραγματικά καλή ποιότητα ήχου, και αυτονομία 12 ωρών και 16 ωρών για τα Blast και Megablast αντίστοιχα. Επίσης είναι water-resistant και προαιρετικά συνδέονται με ένα charging dock που επιτρέπει την αναπαραγωγή μουσικής ενώ η συσκευή φορτίζει. Τα ηχεία Blast και Megablast στοιχίζουν αντίστοιχα $229,99 και $299,99 αντίστοιχα ενώ η βάση φόρτισης με την ονομασία Power Up στοιχίζει $39,99.

 

 

Link.png Site: GSMArena