To Yeti είναι ένα από τα πιο δημοφιλή usb μικρόφωνα που χρησιμοποιείται από podcasters αλλά και όσους ασχολούνται με ερασιτεχνικές ηχογραφήσεις προκειμένου να έχουν πολύ καλή ποιότητα ήχου με ένα λογικό κόστος.

Η Blue η οποία εξαγοράστηκε πρόσφατα από τη Logitech, ανακοίνωσε σήμερα το Yeti Nano, μια μίνι έκδοση του γνωστού μικροφώνου η οποία έρχεται και με μικρότερη τιμή. Συγκεκριμένα το κόστος του Yeti Nano φτάνει τα $99 και τοποθετείται μεταξύ του Snowball μοντέλου ($49/$69) και του ακόμα μικρότερου σε μέγεθος Raspberry που κοστίζει όμως $199. 

Όπως και στο μεγάλο αδερφάκι του, το Yeti Nano ενσωματώνει μια θύρα ακουστικών για να ακούτε την ποιότητα του ήχου κατά την εγγραφή ενώ η εμφάνισή του είναι σχεδόν ίδια. Σε ότι αφορά τα πλήκτρα επιλογής προγράμματος εγγραφής ήχου, υπάρχει ένα σε αντίθεση με τα τέσσερα του μεγάλου μοντέλου, Οι πρώτες αναφορές πάντως να κάνουν λόγο για σημαντική διαφορά στην ποιότητα της εγγραφής έναντι των άλλων μοντέλων της Blue και με τον ήχο να μη φτάνει στα επίπεδα που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία. 

IMG_20180830_181855.jpg.3246535e5e6f9cd5fd424aca530dfc68.jpg

 

  • Like 2