Με την υποστήριξη να συνεχίζεται κανονικά και την πώληση μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

Μετά από μια αρκετά μεγάλη περίοδο χωρίς καμία νέα κυκλοφορία, η Logitech ανακοίνωσε επίσημα πως θα σταματήσει την παραγωγή Harmony τηλεχειριστηρίων. Ακολουθεί μέρος του επίσημου blog post :

"Παρόλο που τα τηλεχειριστήρια Harmony θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμα μέσω καταστημάτων, η Logitech θα σταματήσει την παραγωγή τους. Δε νομίζουμε πως θα επηρεαστεί κάποιος καταναλωτής μας από την ανακοίνωση αυτή. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την κοινότητα και τους νέους καταναλωτές, προσφέροντας λογισμικό και εφαρμογές για παραμετροποίηση και διαχείριση. Επίσης θα συνεχίσουμε τις ενημερώσεις της πλατφόρμας και να προσθέσουμε συσκευές στη βάση δεδομένων του Harmony. Υποστήριξη πελατών και εγγύηση θα συνεχίσουν να παρέχονται."

Τα τηλεχειριστήρια της εταιρείας ήταν μια από τις καλύτερες λύσεις τα τελευταία χρόνια, για χρήστες home theater που ήθελαν ένα τυπικό τηλεχειριστήριο που συνδέεται σε κάθε οικιακή συσκευή αλλά και συσκευές έξυπνων σπιτιών. Όμως με εταιρείες όπως Google, Apple και Amazon να γίνονται όλο και μεγαλύτερο κομμάτι στην καθημερινότητα πολλών και να ελέγχουν ακόμα περισσότερες συσκευές, η αγορά τηλεχειριστηρίων συρρικνώθηκε αισθητά.

Μπορεί το 2013 η Logitech να μην πούλησε το συγκεκριμένο τμήμα, αλλά για την ώρα, η συγκεκριμένη σειρά έφτασε στο τέλος της, με τη διαθεσιμότητα να είναι αυτή που υπάρχει στα καταστήματα. Κρατάμε το θετικό νέο, με τη Logitech να είναι διαθέσιμη να προσφέρει υποστήριξη και ενημερώσεις του προϊόντος.