Όσοι ασχολούνται με το streaming ή με το podcasting και γενικότερα με τη δημιουργία περιεχομένου γνωρίζουν ότι μία μάρκα που μπορούν να βασιστούν για την ποιότητα των προϊόντων και την αξιοπιστία της είναι η Blue Microphones, μία Αμερικάνικη εταιρεία με έδρα στην Καλιφόρνια, στις ΗΠΑ.

Η Blue Microphones κατασκευάζει επίσης πολύ καλά ακουστικά (εκτός από τα μικρόφωνα Snowball και Yeti), και όλα τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από ξεχωριστό σχεδιασμό, high-end hardware και υψηλή, για το κόστος, ποιότητα κατασκευής.

H εταιρεία, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα συμπεριληφθεί στο χαρτοφυλάκιο των brands της Logitech, αφού η τελευταία με πρόταση $117 εκατομμυρίων σε μετρητά εξαγόρασε την πρώτη. Ο CEO της Blue Microphones δήλωσε: “Έτσι έχουν τα πράγματα: όλοι μας εδώ στην Blue θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε “cool stuff” για επαγγελματίες μουσικούς, gamers, podcasters, YouTubers και streamers, και η Logitech θα μας βοηθήσει να κατακτήσουμε τον κόσμο”. 

Η Logitech πιστεύει ότι η αγορά του ήχου πρόκειται να αναπτυχθεί και τώρα με την εξαγορά της Blue Microphones έχει την ευκαιρία να ανεβάσει την επιχείρησή της στο επόμενο επίπεδο. Η εταιρεία έχει ήδη κατορθώσει να δημιουργήσει ή να αναπτύξει και να προωθήσει μια σειρά από μάρκες συμπεριλαμβανομένων των Ultimate Ears, Jaybird, Logitech G και Astro Gaming, οπότε θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι μπορεί να καταφέρει με την Blue Microphones.

The Next Web