Λίγες ώρες μετά την επίσημη παρουσίαση του iPad Pro, η Logitech ανακοίνωσε το πρώτο της keyboard για το μεγάλου μεγέθους tablet της Apple.

Σύμφωνα με την Logitech, συνεργάστηκε στενά με την Apple με στόχο το νέο της προϊόν να εκμεταλλεύεται πλήρως τον νέο Smart Connector που βρίσκεται στο iPad Pro. Παράλληλα εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Apple έδωσε πρόσβαση στη Logitech κατά τη δημιουργία του iPad Pro και πριν αυτό ανακοινωθεί, κάτι που δεν έχει ξανακάνει ποτέ σε τρίτο κατασκευαστή περιφερειακών.

 

Χάρη στον Smart Connector, το CREATE μπορεί και λειτουργεί χωρίς να χρειάζεται φόρτιση και χωρίς να απαιτεί σύνδεση Bluetooth. Όπως επίσης συμβαίνει και με το Smart Keyboard της Apple, το CREATE διαθέτει πλήρους μεγέθους πλήκτρα –για υψηλή αποδοτικότητα στην πληκτρολόγηση- και κανονικό keyboard-layout.

 

Η Logitech δεν ανακοίνωσε ακόμη το κόστος του αξεσουάρ για το iPad Pro, ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο πως θα κοστίζει λιγότερο από το Smart Keyboard της Apple. Θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο.

 

Link.png Site: DigitalTrends