Στο περίπτερο της Logitech είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την τρίτη γενιά του επιτυχημένου mouse της εταιρείας, MX Master.

Αν και το προηγούμενο μοντέλο είχε ένα ήδη εξαιρετικής αίσθησης scroll wheel και εξαιρετικό, τουλάχιστον για εμάς, σχήμα από άποψη εργονομίας, το νέο MX Master 3 είναι ακόμα πιο εργονομικό και πιο βολικό στο κράτημα, και διαθέτει βελτιωμένο scroll wheel αλλά και USB-C για φόρτιση.

Όσον αφορά στο scroll wheel, η εταιρεία φαίνεται πως ξεπέρασε τον εαυτό της, αφού αντικατέστησε το μηχανικό scroll wheel με ένα ηλεκτρομαγνητικό σύστημα που προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια, άνεση και αθόρυβη λειτουργία. Η τελευταία, στην περίπτωση που ο χρήστης επιλέξει το αθόρυβο mode που αφήνει «χαλαρό» το wheel, αλλιώς υπάρχει και η απλή λειτουργία που έχει περισσότερη αντίσταση για step-by-step scrolling, που έχει περισσότερη ομοιότητα με το μηχανικό σύστημα που γνωρίζαμε από το προηγούμενο μοντέλο.

fritz_ifa2019_05.jpg.7676426faf8c839e857d82f733cfca9a.jpg

Η Logitech ονομάζει το νέο σύστημα Magspeed ενώ το wheel είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, που είναι κατάλληλα επεξεργασμένο –και μεγαλύτερου πλάτους- για να προσφέρει την απαραίτητη «ικανοποίηση» κατά την χρήση του. Παρόλο που το wheel είναι κατασκευασμένο από Ελβετικό ανοξείδωτο ατσάλι, το βάρος του mouse δεν ξεπερνά τα 141 γραμμάρια. Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο σύστημα για το scroll wheel σχεδιάστηκε για να υποστηρίζει scrolling έως και χίλιες γραμμές το δευτερόλεπτο, προσφέροντας έως και 90% υψηλότερες ταχύτητες scrolling σε σύγκριση με περασμένες γενιές.

Το νέο ποντίκι MX Master 3 της Logitech έχει αισθητήρα 4000dpi και μπορεί να συνδεθεί στον υπολογιστή μέσω Bluetooth ή μέσω του Unifying USB receiver της εταιρείας ενώ υποστηρίζει τη τεχνολογία Logitech Flow και έχει αυτονομία 70 ημερών (τρεις ώρες λειτουργίας με ένα λεπτό φόρτισης). Το νέο Logitech MX Master 3 στοιχίζει $99,99.

Logitech_ifa2019_01.jpg.d793fa5fda0be9ff91a04892a5f5182a.jpg

 

  • Like 5