Η MediaTek ανακοίνωσε ένα νέο μέλος στην οικογένεια chipsets της εταιρείας Helio P, το οποίο διαθέτει οκτώ πυρήνες και υποστηρίζει dual-camera setups.

Το Helio P25 σχεδιάστηκε για να προσφέρει υψηλή ποιότητα εικόνας και να οδηγήσει τις φωτογραφικές δυνατότητες των οικονομικότερων κινητών σε άλλο επίπεδο, υποστηρίζοντας ακόμα και dual camera setups σε συνδυασμό με τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας.

 

Το Helio P2 θα φέρει εξελιγμένες δυνατότητες στον τομέα της κάμερας στο περισσότερο οικονομικά κινητά. Οι δυνατότητες και τα εφέ περιλαμβάνουν το Video HDR, το εφέ Bokeh, ταχύτερους χρόνους εστίασης και λήψης ενώ στα πλεονεκτήματα του chipset που αποτελεί εξέλιξη των Helio P10 και P20 περιλαμβάνεται η υποστήριξη μονού αισθητήρα έως και 24 Megapixels και η υποστήριξη διπλού αισθητήρα έως και 13 Megapixels σε dual camera setups (13MP και 13MP).

 

Το νέο System-on-Chip της MediaTek ενσωματώνει επεξεργαστή με οκτώ πυρήνες ARM Cortex-A53 χρονισμένους στα 2,5GHz και GPU τύπου Mali-T880 που χρονίζεται στα 900MHz. Κατασκευάζεται σε κλίμακα 16nm και η εταιρεία υπόσχεται βελτιωμένη κατά 25% ενεργειακή αποδοτικότητα σε σχέση με το παρελθόν. Το νέο Helio P25 υποστηρίζει επίσης RAM έως και 6GB αλλά και 4G LTE δίκτυα. Οι πρώτες συσκευές που θα ενσωματώνουν το νέο αυτό chipset αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017.

 

Link.png Site: GSMArena