Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, που προέρχονται από διαφημιστικό υλικό για το Moto G5S Plus που έπεσε στα χέρια του VentureBeat, σε αντίθεση με τα G5 και G5 Plus που είχαν πλαστικά πλαίσια, το νέο Moto G5S Plus πρόκειται να διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο (από ανοδιωμένο αλουμίνιο).

Η διαγώνιος της οθόνης του επίσης πρόκειται να αυξηθεί στις 5,5 ίντσες (κατά πάσα πιθανότητα Full HD). Η μεγαλύτερη ωστόσο αλλαγή σε σχέση με το παρελθόν (12 Megapixels, μονή κάμερα) εντοπίζεται στο τομέα της κάμερας, με το G5S Plus να διαθέτει διπλή κύρια κάμερα με δύο αισθητήρες 13 Megapixels. Οι δύο κάμερες στο πίσω μέρος θα επιτρέψουν την εφαρμογή εφέ όπως black & white και bokeh, την αντικατάσταση του background κ.ά.

 

Η εμπρόσθια επίσης κάμερα έρχεται επίσης αναβαθμισμένη στα 8,0 Megapixels (από τα 5,0 Megapixels). Αποτελεί κατά μέρος έκπληξη που η νέα έκδοση του Moto G πρόκειται να ανακοινωθεί τόσο σύντομα μετά τα Moto G5 και G5 Plus (ανακοινώθηκαν τον Φεβρουάριο και κυκλοφόρησαν τον Μάρτιο).

 

Το G5S Plus πάντως είναι μόνο ένα από τα κινητά που θα ανακοινωθούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η Lenovo (Motorola). Είναι γνωστό ότι τουλάχιστον δύο ακόμη από αυτά θα διαθέτουν διπλή κύρια κάμερα στο πίσω μέρος.

 

Link.png Site: Engadget
Link.png Site: VentureBeat