Το Moto 360, το πολυαναμενόμενο smartwatch της Motorola με τον κυκλικό σχεδιασμό, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα, όμως η τελευταία διαρροή μας δίνει μια πολύ καλή εικόνα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε.

Έτσι σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε σήμερα η ιστοσελίδα Mister Gadget, επιβεβαιώνεται μεταξύ άλλων ότι το Moto 360 θα είναι κατασκευασμένο από ανοιξείδωτο ατσάλι αλλά και ότι υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση. Μάλιστα όπως φαίνεται και από την παρακάτω φωτογραφία, ο ασύρματος φορτιστής καθώς και η διαδικασία φόρτισης διαθέτουν εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Επιπλέον υποστηρίζει το πρότυπο IP67, κάτι που σημαίνει ότι είναι σε θέση να αντέξει κάτω από νερό (όχι θαλάσσης) για 30 λεπτά και σε βάθος 1 μέτρου.

 

Motorola-Moto-360-dal-vivo-15.jpg

 

Moto 360

Moto 360

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που μαθαίνουμε ότι θα διαθέτει το Moto 360 είναι ο αισθητήρας μέτρησης καρδιακών παλμών, κάτι αναμενόμενο αφού η Google έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις εφαρμογές γυμναστικής μέσω του Android Wear, της ειδικής έκδοσης της δημοφιλούς πλατφόρμας η οποία προορίζεται μόνο για έξυπνα ρολόγια.

 

Το Moto 360 σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Motorola, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι, χωρίς η εταιρεία να έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε περισσότερες πληροφορίες είτε για την ημερομηνία είτε για την τιμή διάθεσης.

 

Link.png Site: Android World