Οι διαρροές για τα επόμενα smartphones συνεχίζονται με τις εταιρείες είτε να καταβάλλουν λιγοστή προσπάθεια να τις περιορίσουν είτε να μην ασχολούνται καθόλου. Στο δεύτερο γκρουπ βρίσκεται η Google η οποία εμφανίζει πλέον το Moto X σε δημόσια θέα.

Σε πρόσφατη εκδήλωση της Google, ο Εκτελεστικός πρόεδρος της εταιρείας Eric Schmidt, χρησιμοποιούσε κανονικά το Moto X σε δημόσια θέα, χωρίς να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια να το κρύψει, δίνοντας μας άλλη μια γεύση για το επερχόμενο μοντέλο. Το Moto X αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα και να αποτελέσει το πρώτο smartphone προιόν συνεργασίας της Motorola με τη Google μετά την εξαγορά στην οποία προχώρησε η Google.

 

Οι εικόνες που έχουν δημοσιοποιηθεί έρχονται να επιβεβαιώσουν προηγούμενες πληροφορίες και με βάση αυτές θα πρέπει να αναμένουμε ένα smartphone με όμορφο σχεδιασμό και κατασκευή από πλαστικό στο μεγαλύτερο μέρος, το οποίο η Google αναμένεται να τιμολογήσει επιθετικά, στα $199.

 

ku-xlarge.jpg

 

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν διαρρεύσει αναφέρουν οθόνη από 4.3' έως 4.7' ιντσών με HD ανάλυση, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro στο 1.7 GHz με 2 GB RAM, 10mp κάμερα και φυσικά την τελευταία έκδοση του Android Jelly Bean.

 

Ήδη γνωρίζουμε ότι το Moto X θα κατασκευαστεί στην Αμερική, θα διατεθεί μέσω του Play Store της Google και θα δίνει τη δυνατότητα για χάραξη με laser της πρότασης που θέλετε, κάτι που θα δηλώνει ο υποψήφιος αγοραστής κατά την παραγγελία.

 

Link.png Site: http://gizmodo.com/heres-eric-schmidt-using-the-moto-x-smartphone-in-the-754328035[/url]']Gizmodo