Η κατασκευάστρια του αναδιπλούμενου Motorola Razr σε ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι θα καθυστερήσει για μικρό διάστημα την διάθεση του Motorola Razr λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Η Motorola θα προσαρμόσει λοιπόν τις ημερομηνίες που αφορούν την προ-πώληση της συσκευής ή την ευρεία διάθεση της, αλλά δεν πρόκειται να προχωρήσει σε σημαντική αλλαγή του χρονοδιαγράμματος της σε σχέση με την αρχική επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Είναι παράξενο που η Motorola δεν είχε προβλέψει την μεγάλη ζήτηση για το Razr, αλλά ενδεχομένως να εκτίμησε ότι εξαιτίας της υψηλής τιμής του -$1500- θα προσέλκυε μόνο μία μικρή μερίδα των καταναλωτών. Η συσκευή ενσωματώνει παλαιότερης γενιάς επεξεργαστή –Snapdragon 710- και το σύστημα της κάμερας μοιάζει… παρωχημένο σε σχέση με άλλα συστήματα που υπάρχουν στις σημερινές ναυαρχίδες ενώ και η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι μικρή συγκριτικά. Από ότι φαίνεται ωστόσο, οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να παραβλέψουν τις όποιες «ατέλειες» για να αγοράσουν το αναδιπλούμενο κινητό της Motorola.

«Από την ανακοίνωση του τον Νοέμβριο, οι καταναλωτές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για το νέο Motorola Razr. Η ζήτηση ήταν μεγάλη και ως αποτέλεσμα ξεπέρασε γρήγορα τις εκτιμήσεις μας όσον αφορά στον εφοδιασμό. Η Motorola αποφάσισε να προσαρμόσει τις ημερομηνίες για την προ-πώληση και το λανσάρισμα για να ανταποκριθούμε καλύτερα στην ζήτηση από τους καταναλωτές. Προσπαθούμε να καθορίσουμε κατάλληλα τη ποσότητα και το πρόγραμμα μας για να διασφαλίσουμε ότι περισσότεροι καταναλωτές θα έχουν πρόσβαση στο Razr από το λανσάρισμα. Δεν προβλέπεται σημαντική διαφορά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα διαθεσιμότητας» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Motorola.

Engadget

  • Like 2