Η MSI ανακοίνωσε το μικρότερο σε μέγεθος desktop PC της εταιρείας, το MSI Cubi N, το οποίο χωράει σε μια παλάμη και απευθύνεται τόσο σε καταναλωτές όσο και σε επιχειρήσεις.

Το MSI Cubi N μπορεί να εξοπλιστεί με ποικιλία επεξεργαστών Intel “Braswell”, για συνολική κατανάλωση μικρότερη από 15W, που είναι μειωμένη κατά 30% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

 

Αν και διαθέτει υποδοχή mSATA για συμβατά solid state drives, μπορεί χάρη σε μία βάση επέκτασης να εξοπλιστεί επιπλέον με σκληρό δίσκο ή solid state drive 2,5 ιντσών ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει μεγάλες δυνατότητες χωρητικότητας.

 

Τα "γραφικά" είναι τύπου Intel HD Graphics ενώ στην βασική έκδοση περιλαμβάνει 4GB DDR3L RAM που μπορεί να επεκταθεί έως και στα 8GB. Διαθέτει WiFi 802.11a/b/g/n/ac, μπορεί προαιρετικά να εξοπλιστεί με Bluetooth 4.0 ενώ διαθέτει card reader 3-in-1 καθώς και τέσσερις θύρες USB3.1. Επίσης διαθέτει έξοδο HDMI και D-Sub.

 

gallery_286955_2591_70523.jpg


Σύμφωνα με την MSI, το Cubi N αποτελεί μία εξαιρετική πρόταση για HTPC και για την παρακολούθηση περιεχομένου Ultra-High Definition σε συνδυασμό με την κατάλληλη τηλεόραση, και μπορεί να τοποθετηθεί στο πίσω μέρος της τηλεόρασης ή ενός monitor, ώστε να μην καταλαμβάνει χώρο αφού είναι συμβατό με VESA. Το νέο MSI Cubi N είναι διαθέσιμο στην αγορά από τα τέλη Οκτωβρίου.

 

gallery_286955_2591_24796.jpg

 

Link.png Site: TechPowerUp