Οι hardcore gamers που θέλουν να μπορούν να μεταφέρουν τη τρέλα τους για κορυφαίες επιδόσεις στα παιχνίδια, έχουν μια ακόμη σοβαρή επιλογή, αυτή τη φορά από τη MSI που είναι αρκετά δραστήρια στο συγκεκριμένο τομέα.

Οι κορυφαίες επιδόσεις έρχονται με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά όπως ο επεξεργαστής core i7 – 720 με τέσσερις πυρήνες, η κάρτα γραφικών GTX 285M από την NVidia με GDDR3 1GB Vram , οθόνη 16’ ιντσών αλλά και μνήμη που μπορεί να φτάσει τα 12gb DDR3 αν τη μοιράσετε στις τρεις υπάρχουσες θέσεις SO-DIMM.

 

Στο τομέα του ήχου έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή με την MSI να ανακοινώνει συνεργασία με την DynAudio, εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στον ήχο και με τελευταία της συνεργασία στη ταινία Avatar του James Cameron. Το GT660 είναι ένα από τα πρώτα laptop που εξοπλίζονται με το νέο USB 3.0 που υπόσχεται ταχύτητες έως και 10 φορές πιο γρήγορες από το προκάτοχο του.

 

Τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά έχουν σαφή σχέση με τη τελική τιμή του laptop η οποία φτάνει τα 2.000 ευρώ, με επικρατέστερη ημερομηνία διάθεσης τον Απρίλιο.

 

Link.png Site: http://www.msi.com[/url]"]MSI