Η Nokia ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του Nokia Lumia 925 και στην Ευρώπη, αρχής γενομένης από την Γερμανία.

Η συσκευή έρχεται να παρουσιάσει τον μεταλλικό σχεδιασμό για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη οικογένεια αφενός και αφετέρου την καινοτομία της PureView κάμερας, η οποία χαρακτηρίζει ένα μεγάλο εύρος συσκευών της σειράς Lumia. Η εταιρεία θα επεκτείνει την διαθεσιμότητα της συσκευής και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Κίνα. Σύμφωνα με την Nokia η συσκευή ξεχωρίζει για την δυνατότητα λήψης υψηλής ποιότητας φωτογραφιών σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού. Φέρει επιπροσθέτως την λειτουργία Nokia Smart Camera, η οποία δίνει την δυνατότητα λήψης ως και δέκα φωτογραφιών ταυτόχρονα και επεξεργασίας τους αργότερα.

 

Διαθέτει οθόνη 4.5" AMOLED WXGA (1280x768), επεξεργαστή dual-core Snapdragon χρονισμένος στο 1.5 GHz, μία κάμερα PureView των 8.7 MP αλλά και μια μπροστινή των 1.2 MP. Παράλληλα περιλαμβάνει 1GB RAM, εσωτερική μνήμη 16 GB αλλά και μπαταρία των 2000 mAh, υποσχόμενη να καλύψει τις ενεργειακές απαιτήσεις της συσκευής.

 

Το συγκεκριμένο smartphone αναμένεται να τιμολογηθεί στα €470 (προ φόρων) για την Ευρώπη και στα $600 για την Αμερική. Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα απόκτησής της σε τιμές μικρότερες με δέσμευση συμβολαίου. Οι τιμές σε συμβόλαιο θα ανακοινωθούν από τους παρόχους τις ερχόμενες εβδομάδες.

 

Link.png Site: http://press.nokia.com/2013/06/10/pedal-to-the-metal-sales-begin-for-the-nokia-lumia-925/[/url]']Nokia Press Release