Ξεκίνησε η σταδιακή διάθεση σε παγκόσμιο επίπεδο της γνωστής αναβάθμισης Windows Phone 'Portico' για τις συσκευές Lumia 920 και 820 της NOKIA.

Όπως κάθε αναβάθμιση, έτσι και αυτή, στόχο έχει την επιδιόρθωση πολλών bugs αλλά και την βελτίωση των επιδόσεων των συσκευών για τις οποίες προορίζονται.

 

Συγκεκριμένα το προαναφερθέν update βελτιώνει την λήψη φωτογραφιών προσφέροντας καλύτερη ποιότητα εικόνας. Προστέθηκε ακόμη η λειτουργία "always on" η οποία επιτρέπει στο Wi-Fi να μένει συνεχώς συνδεδεμένο ακόμη και αν η οθόνη απενεργοποιηθεί. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να απορρίψουν κλήσεις με ένα sms.

 

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την ίδια αναβάθμιση που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Δεκέμβριο για το Windows Phone 8X της HTC. Το update έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει το ντεμπούτο τoυ και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση των συσκευών μέχρι και τα μέσα Μαρτίου.

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/windows_phone_8_portico_update_rolls_out_to_lumia_920_and_820-news-5364.php[/url]']gsmarena.com