Λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του πρώτου smartphone της Φινλανδικής εταιρείας με λειτουργικό σύστημα Android, του Nokia X, μαθαίνουμε ότι ετοιμάζεται ο διάδοχος, ο οποίος θα έχει κατά πάσα πιθανότατα την ονομασία Nokia X2.

Αν και ακόμη δεν έχει γνωστό αν θα είναι αυτή η κανονική ονομασία του κινητού ή ποιες θα είναι οι επίσημες προδιαγραφές του, η εταιρεία ανάρτησε ένα teaser στην ιστοσελίδα της με τον τίτλο "Green with envy”.

Το νέο κινητό αναμένεται να ανακοινωθεί στις 24 Ιουνίου. Σύμφωνα με τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, θα διαθέτει ξεχωριστό πλήκτρο “home”, το οποίο –τουλάχιστον με αυτή τη μορφή- δεν υπάρχει στα σημερινά κινητά της σειράς Nokia X, πράγμα που προκαλεί σύγχυση σε κάποιους χρήστες (επειδή δεν γνωρίζουν ότι αν το κρατήσουν για λίγο πατημένο μπορούν να μεταβούν στη home screen).

 

Το νέο επίσης κινητό αναμένεται να διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη (4.3 ιντσών, ανάλυσης 480 x 800 pixels), ταχύτερο επεξεργαστή (διπύρηνος Qualcomm Snapdragon 200 στο 1.2GHz), 1500mAh μπαταρία, 4GB storage, microSD slot και 1GB RAM, ενώ αναμένεται πέρα από την κάμερα των 5.0 Megapixels στο πίσω μέρος να διαθέτει και εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης VGA. Περισσότερα θα ξέρουμε την ερχόμενη εβδομάδα.

 

gallery_286955_1145_36170.jpg

Link.png Site: GSMArena