Μια μικρή έκπληξη επιφυλάσσει η Nokia αρχικά στους κατόχους των Lumia 520, Lumia 620 και Lumia 720 με την επερχόμενη αναβάθμιση που ετοιμάζει με την ονομασία Amber.

Έτσι μετά την επιβεβαίωση ότι στα περισσότερα Windows Phone 8 μοντέλα της εταιρείας θα ενεργοποιηθεί ο ραδιοφωνικός FM δέκτης, σε slide που παρουσίασε η εταιρεία σε bloggers στο Hong Kong, μαθαίνουμε ότι τα Lumia 520, 620 και 720 θα αποκτήσουν υποστήριξη του προτύπου Bluetooth 4.0.

 

Στην τελευταία έκδοση του Bluetooth έχει δοθεί βάρος στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας κατά τη σύνδεση με γνωστά περιφερειακά όπως ηχεία, ακουστικά αλλά κυρίως με νέα είδη όπως για παράδειγμα περιφερειακά παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού, αισθητήρες θερμοκρασίας, οθόνες γυμναστικής κ.α.

 

Αν και η αναφορά υποστήριξης του Bluetooth 4.0 γίνεται μόνο για τα συγκεκριμένα μοντέλα, δεν υπάρχει ακόμα κάποια ενημέρωση για τα πιο ακριβά της σειράς όπως τα Lumia 820, Lumia 920 και Lumia 925. Στην ίδια παρουσίαση η Nokia ανέφερε ότι η επερχόμενη αναβάθμιση Amber η οποία αναμένεται τον Αύγουστο, θα φέρει σημαντική βελτίωση στις φωτογραφίες του Lumia 920, καλύτερη αυτονομία κ.α

 

Link.png Site: http://wmpoweruser.com/bluetooth-4-0-support-coming-to-nokia-lumia-520620-and-720-with-nokia-amber/[/url]']WMPowerUser