Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του την περασμένη Τετάρτη, η Nokia άφησε αναπάντητα δύο βασικά ερωτήματα γύρω από τη νέα ναυαρχίδα της στην κατηγορία των Windows Phone 8 smartphone, την ημερομηνία διάθεσης και την τιμή.

Τελευταίες διαρροές από παρόχους κινητής τηλεφωνίας τοποθετούν την κυκλοφορία του Lumia 920 στις 2 Νοεμβρίου για την Αμερικανική αγορά και συγκεκριμένα για το δίκτυο τηλεφωνίας της AT&T. Η Ευρωπαική αγορά θα λάβει το συγκεκριμένο smartphone το ίδιο διάστημα και πιο συγκεκριμένα το πρώτο μισό του Νοεμβρίου.

 

Η κυκλοφορία του Nokia Lumia 920 είναι άρρηκτα δεμένη με την ολοκλήρωση ανάπτυξης των Windows Phone 8 από τη Microsoft η οποία φημολογείται ότι θα γίνει ακόμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Τα επίσημα αποκαλυπτήρια των Windows Phone 8 αναμένεται να γίνουν στις 29 Οκτωβρίου όταν και θα κυκλοφορήσουν οι πρώτες WP8 συσκευές όπως το Samsung ATIV S.

 

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το παζλ είναι η τιμή η οποία ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή. Σύμφωνα με νέες διαρροές, το Nokia Lumia 920 θα κοστολογείται στα €599.