Ο διάδοχος του Nokia Lumia 720, που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2013, φαίνεται πως θα ανακοινωθεί σύντομα από τη Microsoft, και θα έχει την ονομασία Lumia 730.

Το handset γνωστό έως σήμερα και με τη κωδική ονομασία "Superman" είναι ένα mid-range smartphone που θα διαθέτει στη πρόσοψη κάμερα 5.0 Megapixels. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αναμένεται να βασίζεται σε quad-core επεξεργαστή της Qualcomm με συχνότητα λειτουργίας 1.2GHz, θα διαθέτει 1GB RAM και 8GB -επεκτάσιμου λογικά μέσω microSD- αποθηκευτικού χώρου. Στο πίσω μέρος αναμένεται να εξοπλίζεται με αισθητήρα... 6.5 Megapixels.

 

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν, το Lumia 730 "τρέχει" μία έκδοση λογισμικού που είναι πιο σύγχρονη από το Lumia Cyan, και έχει την ονομασία Lumia Debian Red. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι 100% για την ονομασία του λογισμικού, αφού ενδεχομένως να αλλάξει. Αν θυμάστε, το Lumia Black είχε αρχική ονομασία "Bittersweet Shimmer" και το Lumia Cyan ήταν το "Cherry Blossom Pink".

 

Μαζί με το Lumia 730, η Microsoft αναμένεται να ανακοινώσει και το Lumia 830, φωτογραφίες του οποίου έχουμε δει στο παρελθόν.

 

Link.png Site: WPCentral

Link.png Site: GSMArena