Πολύ συχνά αποτελεί πηγή για την ειδησεογραφία η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής αφού εκεί υποβάλλονται για έγκριση και για να αποκτήσουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην Αμερικάνικη αγορά.

Πρόσφατα, έλαβε τις σχετικές πιστοποιήσεις το επερχόμενο Nokia 9, την πρόσοψη του οποίου μπορούμε να δούμε για πρώτη φορά χάρη σε μία νέα διαρροή. Όπως είναι φανερό, στην επερχόμενη συσκευή της, η HMD Global αποφάσισε να μικρύνει τα περιθώρια. Αν και έχουμε δει και σημαντικά μικρότερου μεγέθους, τουλάχιστον φαίνεται να ακολουθεί την τάση της εποχής και έτσι η συσκευή δείχνει σύγχρονη.

 

Από την εικόνα μπορούμε να δούμε ότι υπάρχει μεταλλικό, μπλε απόχρωσης πλαίσιο και δύο εμπρόσθιες κάμερες –η δεύτερη λογικά χρησιμεύει για τη συλλογή πρόσθετων πληροφοριών που αφορούν στο βάθος και τη δημιουργία φόντου μποκέ. Είναι επίσης φανερές οι πλαστικές λωρίδες για τις κεραίες, που μοιάζουν –αν και λεπτότερες- με αυτές στο πλαίσιο του Lumia 920.

 

Σύμφωνα με όσα καταχωρήθηκαν στα αρχεία της FCC (Federal Communication Commission), η συσκευή που πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα να κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου ή λίγο αργότερα διαθέτει οθόνη αφής 5,5 ιντσών τεχνολογίας OLED, διπλή κύρια κάμερα που θα βασίζεται σε αισθητήρες των 12 Megapixels και 13 Megapixels, 128GB αποθηκευτικού χώρου UFS 2.1 και μπαταρία 3250mAh με fast charging 18W.
Οι δύο εμπρόσθιες κάμερες αναμένεται να βασίζονται σε αισθητήρες των 5,0 Megapixels. Πρόκειται να τρέχει Android 8.0 Oreo.

 

Link.png Site: GSMArena