Όταν πριν από μερικού μήνες η Nokia ανακάλυψε ένα πρόβλημα λογισμικού το οποίο επηρεάζε την μπαταρία σε ορισμένες συσκευές Lumia 800, είχε υποσχεθεί την επίλυση του στις αρχές του 2012. Τελικά η εταιρεία κράτησε την υπόσχεσή της και ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση λογισμικού για τις επηρεαζόμενες συσκευές θα κυκλοφορήσει από σήμερα και θα εμφανιστεί σε όλους τους χρήστες σταδιακά μέσα σε δύο εβδομάδες.

 

Υπενθυμίζεται ότι δεν επηρεάζονται όλες οι συσκευές από το πρόβλημα μπαταρίας που ανακαλύφθηκε. Για να δείτε εάν η συσκευή σας επηρεάζεται από το πρόβλημα θα πρέπει να ανοίξετε το διαγνωστικό εργαλείο, πληκτρολογώντας ##634# στο πεδίο κλήσης τηλεφώνου. Στη συνέχεια εφόσον η συσκευή είναι πλήρως φορτισμένη, εάν δείχνει χωρητικότητα κάτω των 1000 mAh τότε το πρόβλημα μπαταρίας σας επηρεάζει.

 

nokialumia800.jpg

 

Η αναβάθμιση θα έρθει αυτόματα στους κατόχους του Lumia 800 και για να πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση θα πρέπει να συνδεθεί η συσκευή στον υπολογιστή μέσω του Zune για συστήματα με Windows, ή μέσω του Windows Phone 7 Connector για χρήστες Mac. Η αναβάθμιση επιλύει επίσης ορισμένα προβλήματα συνδεσιμότητας σε WiFi δίκτυα.

 

Link.png Site: gsmarena.com