Εδώ και αρκετό καιρό, η Nokia εργάζεται πάνω στην έκδοση των HERE Maps για συσκευές Android και οι κάτοχοι smartphones της σειράς Galaxy της Samsung ήταν οι πρώτοι που είχαν την ευκαιρία να τους δοκιμάσουν. Τον περασμένο Οκτώβριο, η εταιρεία διέθεσε σε δοκιμαστική μορφή τους χάρτες αλλά πρόσφατα έκαναν την εμφάνιση τους στο Google Play store.

Η διάθεση τους μέσω του Google Play store θα καταστήσει τους χάρτες προσβάσιμους σε πολλούς περισσότερους χρήστες, αφού επιπλέον η μέθοδος εγκατάστασης είναι απλούστερη (από το sideloading). Μαθαίνουμε παρόλα αυτά ότι περισσότερο από ένα εκατομμύριο χρήστες είχαν κατεβάσει την HERE app προτού γίνει διαθέσιμη στο Google Play store.

 

Η εφαρμογή παραμένει σε δοκιμαστική μορφή αλλά αναβαθμίστηκε ώστε να προσφέρει πλοήγηση σε 18 ακόμα χώρες ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η Κύπρος.

 

Οι HERE Maps για Android επίσης βελτιώθηκαν στους τομείς της σταθερότητας και της απόδοσης και αποτελούν μία εξαιρετική εναλλακτική λύση για τους Google Maps, ενώ προσφέρουν επιπλέον πλοήγηση χωρίς να είναι αναγκαία η σύνδεση στο Internet, και με φωνητικές οδηγίες turn-by-turn.

 

 

HERE Maps | File.png Download: Google Play store

 

Link.png Site: GSMArena