Οι προσπάθειες της Nokia να εισέλθει δυναμικά στην αγορά των smartphones με την παρουσίαση των Lumia συσκευών με το λογισμικό των Windows Phone φαίνεται να αντιμετωπίζουν αρκετά εμπόδια, ύστερα από τις τελευταίες επισημάνσεις Ευρωπαίων παρόχων κινητής τηλεφωνίας. Πιο συγκεκριμένα, τέσσερις πάροχοι στην Ευρώπη αναφέρουν στο Reuters ότι τα Lumia smartphones “δεν είναι αρκετά καλά” για να ανταγωνιστούν το iPhone της Apple και το Anroid της Google.

 

“Κανείς δεν έρχεται στα καταστήματά μας να ζητήσει για ένα κινητό τηλέφωνο με Windows Phone”, αναφέρει εκτελεστικός υπεύθυνος σε εταιρεία παρόχου κινητής τηλεφωνίας. “Η εταιρεία αυτή τη στιγμή προσπαθεί να προφτάσει τις Apple και Google έχοντας δεχθεί ένα ισχυρό πλήγμα στην εικόνα της, στην αγορά των smartphones υψηλής κατηγορίας”.

 

Αναφέρεται ακόμη σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς ανθρώπων στελεχών των τεσσάρων παρόχων, ότι η Nokia αυτή τη στιγμή έχει ένα διπλό στόχο. Να αποκαταστήσει αφενός την αξιοπιστία της με την κατασκευή επιτυχημένων smartphones, και αφετέρου να επιτύχει με τη χρήση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, το Windows Phone.

 

BGR-nokia-lumia-900-top-nowm.jpg

 

Link.png Site: bgr.com