Κάτω από την ονομασία της Nokia, η Microsoft κυκλοφορεί στην αγορά δύο νέα feature phones, τα Nokia 222 και Nokia 222 Dual SIM, τα οποία απευθύνονται σε όσους προτιμούν τη μεγάλη αυτονομία έναντι των υπόλοιπων τεχνικών χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων που προσφέρουν τα smartphones.

Με οθόνη 2.4 ιντσών, ανάλυσης QVGA, το Nokia 222 ανήκει στην πλατφόρμα Series 30+, υποστηρίζονας όμως σύνδεσεις με δίκτυα 2G/EDGE αλλά όχι με ασύρματα δίκτυα. Η microSD θύρα μπορεί να χαρίσει αποθηκευτικό χώρο στο Nokia 222 έως 32GB ενώ βλέπουμε ακόμη ραδιοφωνικό δέκτη, Βluetooth και κάμερα 2MP με LED flash και δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε ανάλυση μόλις 320 x 240. Η αυτονομία παραμένει το δυνατό χαρτί των feature phones και το Nokia 222 δεν αποτελεί εξαίρεση χαρίζοντας 20 ώρες χρόνο ομιλίας αλλά και χρόνο αναμονής που φτάνει τις 29 ημέρες.

 

Προεγκατεστημένες βρίσκουμε εφαρμογές όπως το Facebook, Twitter, Skype, FB Messenger, GroupMe αλλά και παιχνίδια όπως το Assassin's Creed Brotherhood και Midnight Pool 3. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα σε αρκετές χώρες, με την τιμή να έχει οριστεί στα 37 δολάρια προ φόρων.

 

 

Link.png Site: http://lumiaconversations.microsoft.com/2015/08/25/nokia-222-connect-capture-and-share-your-world/[/url]']Microsoft