Το τελευταίο διάστημα έντονες είναι οι φήμες σχετικά με το αναμενόμενο Nokia EOS, χωρίς εντούτοις να υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία διάθεσης της συσκευής η έστω της επίσημης παρουσίασης της.

Αντιθέτως το Lumia 928 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του αυτόν τον μήνα από γνωστό αμερικανικό πάροχο ενώ από την μεριά του το Nokia Catwalk θα παρουσιαστεί στο Λονδίνο στις 15 Μαΐου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα My Nokia Blog το EOS smartphone θα κάνει κυκλοφορήσει αρχικά αποκλειστικά από την AT&T και μετά από 1 με 3 μήνες θα είναι διαθέσιμο σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, η πρώτη θα φέρει διπύρηνο επεξεργαστή ενώ η δεύτερη τετραπύρηνο. Ο επεξεργαστής μάλιστα της τελευταίας όπως ακούγεται θα είναι ο Qualcomm Snapdragon 800.

 

Αυτή τη στιγμή αναφέρονται προβλήματα όσον αφορά την διάρκεια της μπαταρίας του quad-core μοντέλου. Συνεπώς η Nokia αναμένεται να κυκλοφορήσει πρώτα το διπύρηνο μοντέλο μέχρι να βρει μια οριστική λύση στο θέμα αυτό. Τον κατάλογο των χαρακτηριστικών συμπληρώνουν η οθόνη τύπου AMOLED με ανάλυση 1280 x 768 pixels, LTE συνδεσιμότητα, ραδιόφωνο FM, μπαταρία των 2,000 mAh καθώς και μια κάμερα των 41MP PureView.

 

Το συγκεκριμένο smartphone θα διαθέτει προεγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα των Windows Phone 8. Η τελική ονομασία της συσκευής αναμένεται να είναι διαφορετική, ενώ ως πιο πιθανή χαρακτηρίζεται αυτή του Lumia 1000.

 

Link.png Site: http://www.unwiredview.com/2013/04/16/nokias-new-41mp-pureview-wp8-handset-eos-lumia-1000-might-have-a-snapdragon-800-processor/[/url]']unwiredview.com