Η έλευση του πρώτου Windows Phone smartphone το οποίο θα διαθέτει τον πλήρη φακό που χρησιμοποιεί η Nokia στο PureView 808, πλησιάζει και ίσως σήμερα να έχουμε μια πρώτη ιδέα για το πως αυτό θα μοιάζει.

Με φωτογραφίες που διέρρευσαν στην ιστοσελίδα WPDang, βλέπουμε το σώμα της συσκευής στο πίσω μέρος από το οποίο λείπει όμως η κάμερα των 41mp. Το Nokia EOS όπως πιθανόν να ονομάζεται το νέο smartphone χρησιμοποιεί το ίδιο τύπου πολυκαρβονικό πλαστικό με το Lumia 920. Επιπλέον φαίνεται να επιβεβαιώνονται παλαιότερες φήμες που αναφέρουν ότι το Nokia EOS αποτελεί ένα υβρίδιο μεταξύ του Lumia 920 και του 808 PureView χωρίς το μεγάλο φακό που διαθέτει στο πίσω μέρος το τελευταίο.

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η συσκευή διαθέτει πάχος 9.7 χιλιοστών καθώς και τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης χωρίς την ανάγκη ύπαρξης εξωτερικής θήκης. Όπως έχει αναφέρει και η Nokia, μέσα στο καλοκαίρι η εταιρεία θα παρουσιάσει νέο smartphone με τις φήμες να αναφέρουν ότι η Nokia με την AT&T ετοιμάζουν τα αποκαλυπτήρια προς το τέλος Ιουλίου.

 

eos.jpg

 

gsmarena_005.jpg

 

Link.png Site: ']GSMArena

Link.png Site: http://www.wpdang.com/archives/96025.html']WPDang.com

 

Ενημέρωση: Και νέες φωτογραφίες του Nokia EOS έκαναν την εμφάνιση του στο Internet, αυτή τη φορά με την κάμερα ενσωματωμένη

 

Nokia-Eos-s1-1.jpg

 

Nokia-Eos-s1-4.jpg

 

Nokia-Eos-s2.png

 

Nokia-Eos-s1-3.jpg