Μετά το Asha 308 και 309 που παρουσίασε τον περασμένο Νοέμβριο, η Nokia ανακοίνωσε σήμερα το Nokia Asha 310, ένα νέο Dual SIM smartphone με υποστήριξη Wi-Fi.

Το Asha 310 διαθέτει την τεχνολογία EasySwap Dual SIM όπου οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εξωτερική υποδοχή του Nokia Asha 310 για να τοποθετήσουν τη δεύτερη κάρτα SIM, ενώ η βασική κάρτα SIM βρίσκεται πίσω από τη μπαταρία. Επιπλέον επιτρέπει να ορίζονται και να αποθηκεύονται προφίλ, μέχρι και για πέντε κάρτες SIM με τους χρήστες να μπορούν να ορίσουν κάρτες για κείμενο, φωνή και δεδομένα και να τις εναλλάσσουν τους, όποτε τους εξυπηρετεί.

 

Η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια των smartphones Asha Touch, διαθέτει μία μεγάλη οθόνη αφής 3”, ανθεκτική στις γρατζουνιές, η οποία συμπληρώνει την εκλεπτυσμένη σχεδίαση. Διαθέτει μία κάμερα 2 megapixel, ενώ περιλαμβάνει μία κάρτα μνήμης 4GB*, με υποστήριξη εξωτερικής μνήμης 32GB.

 

nokiaasha310photo2.jpg

 

Στον τομέα του λογισμικού ξεχωρίζει ο Nokia Xpress Browser ο οποίος συμπιέχει τα δεδομένα διαδικτύου έως 90% για εξοικονόμηση χρημάτων, η εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων eBuddy, υπηρεσίες mail όπως Yahoo και Gmail, χάρτες πο δουλεύουν και οffline, και τέλος 40 δωρεάν παιχνίδια της EA.

 

Το Nokia Asha 310 θα είναι διαθέσιμο στην Ασία, την Ινδία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τη Βραζιλία από το πρώτο τρίμηνο του 2013. Η προτεινόμενη τιμή είναι 102 δολάρια, χωρίς να περιλαμβάνονται φόροι και επιδοτήσεις. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι μαύρο, λευκό και ανοιχτό χρυσό.