Η Nokia εδώ και μερικές μέρες ξεκίνησε τη διάθεση της ενημέρωσης Lumia Black σε όλες τις συσκευές της σειράς Lumia με λειτουργικό Windows Phone 8 η οποία περιλαμβάνει την έκδοση GDR3 του OS, ενώ όσοι έχουν κάνει την αναβάθμιση GDR3 από το πρόγραμμα preview for developers θα λάβουν ειδοποίηση μόνο για το πρώτο.

Η έκδοση Lumia Black προσφέρει αρκετές ενδιαφέρουσες λειτουργίες, όπως την επιλογή για φακέλους στην αρχική οθόνη, τη δεύτερη έκδοση της Γρήγορης Ματιάς, υποστήριξη Bluetooth LE, καθώς και αρκετές νέες εφαρμογές όπως Nokia Refocus, Nokia Beamer, Nokia Storyteller και Nokia Camera, με την τελευταία να συνδυάζει όλα τα "καλούδια" των Pro Camera και Smart Camera που έχουμε δει, σε μία πλέον εφαρμογή. Τέλος, οι κάτοχοι συσκευών Lumia 1020 θα λάβουν μία επιπλέον ενημέρωση, για υποστήριξη raw DNG format στις λήψεις.

 

 

Η ενημέρωση εμφανίζεται σταδιακά σε όλους τους χρήστες Lumia συσκευών ενώ αν δε σας έχει έρθει ήδη σχετική ειδοποίηση αναβάθμισης μπορείτε να ελέγξετε μόνοι σας πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις - Ενημέρωση Τηλεφώνου.

 

Link.png Site: http://blogs.windows.com/windows_phone/b/windowsphone/archive/2014/01/09/nokia-kicks-off-lumia-black-software-update-with-new-features-apps.aspx[/url]']Windows Blog