Πολύ καλά νέα για τη Nokia αφού σύμφωνα με τη Wall Street Journal, η εταιρεία παρουσίασε για ένα ακόμη τρίμηνο, ρεκόρ πωλήσεων της σειράς smartphone Lumia.

Συγκεκριμένα το διάστημα Ιουλίου - Σεπτεμβρίου, η Nokia έχει διαθέσει τουλάχιστον 8 εκατομμύρια συσκευές, ένας αριθμός περίπου τρεις φορές μεγαλύτερος από το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Το προηγούμενο τρίμηνο η Nokia είχε ανακοινώσει πωλήσεις 7.4 εκατομμυρίων συσκευών.

 

Οι αριθμοί αυτοί εξακολουθούν πάντως να είναι αρκετά μικρότεροι από τις πωλήσεις της Samsung και της Apple αλλά δείχνουν ότι η πλατφόρμα των Windows Phone εδραιώνεται για τα καλά στην τρίτη θέση πίσω από το Android και το iOS.

 

lumiasales.jpg

 

Η Nokia της οποία το τμήμα συσκευών εξαγοράστηκε πρόσφατα από τη Microsoft, αναμένεται να έχει μια ιδιαίτερα θερμή μέρα αύριο όταν και θα ανακοινώσει 6 νέες συσκευές σε ειδική εκδήλωση στο Abu Dhabi. Πολλές από αυτές θα ανήκουν στη σειρά Lumia όπως το φημολογούμενο πρώτο phablet της εταιρείας, το Lumia 1520 ενώ αναμένεται να δούμε και το πρώτο tablet το οποίο θα στηρίζεται στην πλατφόρμα των Windows RT με πιθανή ονομασία Lumia 2520.

 

Link.png Site: http://www.theverge.com/2013/10/21/4861098/nokia-q3-2013-lumia-sales-recrord-rumor[/url]']TheVerge