Μέχρι τώρα όλοι γνωρίζαμε για το event που θα κάνει η Nokia στις 22 Οκτωβρίου στο Abu Dhabi και θα μας παρουσιάσει το πρώτο της phablet.

Το νέο teaser όμως της εταιρείας φέρνει τα πάνω κάτω αφού η εταιρεία δεν θα μας παρουσιάσει μόνο μια συσκευή αλλά τρεις. Εκτός από το πρώτο της phablet θα μας παρουσιάσει ακόμα και το πρώτο της tablet ενώ η τρίτη συσκευή θα είναι ένα laptop.

 

Η Nokia δεν είναι η πρώτη φόρα που θα παρουσιάσει ένα laptop αφού πριν τρία χρόνια περίπου μας είχε παρουσιάσει το Nokia Booklet 3G ένα netbook το οποίο δεν έπιασε αφού λόγω της premium κατασκευής του ήταν αρκετά ακριβό για την κατηγορία που προοριζόταν.

 

Όπως είναι φυσικό μετά το νέο teaser έχουμε μεγαλύτερη ανυπομονησία για να δούμε την παρουσίαση της Nokia στις 22 Οκτωβρίου.

 

Source.png Πηγή: http://www.technewz.gr/2013/10/nokia-phablet-tablet-laptop-22.html[/url]']Technewz

 

Ενημέρωση: Μέσω του @evleaks, έχουμε μια πρώτη εικόνα για την εμφάνιση του Lumia 2520, του tablet που αναμένεται να παρουσιάσει τη συγκεκριμένη ημέρα η Nokia και το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα στηρίζεται στην πλατφόρμα των Windows RT και θα κοστίζει €499. Θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα μεταξύ των οποίων άσπρο και μαύρο ενώ παρακάτω μπορείτε να το δείτε σε κόκκινο και γαλάζιο χρώμα.

 

BWX4XbJCYAAVnC4.png

BWUMwaKCEAADvoN.png